Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Διάκριση για τη φροντίδα κατοικιδίουΚυρίως κείμενο άρθρου: 

Μία ακόμα πρωτιά για το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, τον φορέα που ασχολείται εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια με την αναπηρία στην πόλη του Κιλκίς.

Με την καθοδήγηση και τις οδηγίες του εργοθεραπευτή, Παρασκευόπουλου Ευθύμη, εκτροφέα καναρινιών, φρόντισαν τα καναρίνια του φορέα, προετοιμάζοντάς τα για δύο διαγωνισμούς, στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη.

Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, στον διαγωνισμό που έλαβε χώρα στο 3ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων, 6 με 10 Δεκέμβρη, από τους Εκτροφείς Πτηνών Αναψυχής Μακεδονίας, ήρθε και η πρωτιά.

Οι ωφελούμενοι οι οποίοι συμμετείχαν στη δράση «φροντίδα κατοικίδιου», επέστρεψαν με το χρυσό μετάλλιο, γεμάτοι χαμόγελα και υπερηφάνεια.

Το καναρίνι του Κέντρου, πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «καναρίνι εμφάνισης», δίνοντας μεγάλη χαρά, τόσο στους ωφελούμενους, όσο και στον επικεφαλής της προσπάθειας. Η σκληρή και μεθοδική δουλειά, με υπομονή και επιμονή, φέρνει αποτελέσματα και σε αυτή τη δράση.

Η δράση «φροντίδα κατοικίδιου» αποτελεί μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).