Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό μας τόποΚυρίως κείμενο άρθρου: 

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό χώρο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, που από το 1994 στέκεται δίπλα στα Άτομα με Αναπηρία στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Σας καλούμε να περιηγηθείτε στη σελίδα μας και να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία μας, το προσωπικό μας καθώς και τις δραστηριότητες που υλοποιούμε.

Όντας η παλαιότερη δομή - εκτός του επίσημου κρατικού συστήματος ειδικής αγωγής - για την αναπηρία στην περιοχή, φροντίζουμε για την κατάρτιση ενός πολύπλευρου προγράμματος δραστηριοτήτων το οποίο υποστηρίζει την ισότιμη ένταξη των ΑμεΑ στα δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας. Η υλοποίηση των δράσεων από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ώστε αυτές να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ωφελουμένων μας.

Πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτήν προσπάθεια είναι η τοπική μας κοινωνία καθώς και οι χορηγοί μας οι οποίοι, παρά τις όποιες αντιξοότητες της εποχής, στηρίζουν τον φορέα μας απέναντι στην πολύπλοκη πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά και αγωνίζονται για ένα κοινωνικό σύνολο χωρίς στερεότυπα, διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και σας περιμένουμε στους χώρους μας, 21ης Ιουνίου 36 στο Κιλκίς, για να σας ξεναγήσουμε και να  γνωριστούμε από κοντά.

 

 

 


Συντομεύσεις στην αρχική σελίδα
Υποσελίδα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Σύντομη περιγραφή: 
4η πρόσκληση Ενδιαφέροντος Εύρεσης νέων Ωφελούμενων