EnglishEnglish
    
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Τσικνοπέμπτη 2024 στο Ξυνό Νερό

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης «τσίκνισε» φέτος στην ταβέρνα Ξινό Νερό στο Μεταλλικό με πλούσιο φαγητό , μουσική , χορό και πολύ κέφι ,παρέα με τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
Όπως απαιτεί το έθιμο , οι ωφελούμενοι ντύθηκαν καρναβάλια με στολές που κατασκεύασαν στα εργαστήρια. Το θέμα της αμφίεσης φέτος ήταν «στολές από ανακυκλώσιμα υλικά» και ήταν όλες υπέροχες.
Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους της ταβέρνας Ξινό Νερό για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία.
Καλή Τσικνοπέμπτη !
 

 

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! 25-1-2024

 Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για φιάλες αίματος στην Τράπεζας Αίματος του φορέα μας!!!

 Η τράπεζα αίματος εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες των ωφελούμενων και των οικογενειών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

 Παρακαλούνται όσοι μπορούν να δώσουν αίμα να επικοινωνήσουν με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κιλκίς για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

 Πληροφορίες :

Τριανταφυλλίδου Γεωργία

Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

τηλ 2341020733

21ης Ιουνίου 36

Κιλκίς

 Η δράση περιλαμβάνεται στο έργο «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23-1-24

Εδώ και λίγους μήνες λειτουργεί το θερμοκήπιο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στην περιοχή του προφήτη Ηλία στο Κιλκίς.

Το σχετικό αγροτεμάχιο, έκτασης 580τ.μ.,  παραχώρησε ως προς τη χρήση κατά το 2019 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για χρονικό διάστημα 13 ετών με δικαίωμα ανανέωσης αυτής για άλλα 10 έτη.

Ο εξοπλισμός του θερμοκηπίου, με χαλύβδινο σκελετό και διάφανο πολυκαρβουνικό και διαστάσεων Τουλάχιστον 7 μ (μήκος) Χ 8 μ (πλάτος) Χ 4 μ (ύψος), καθώς και η περίφραξη, μήκους περίπου 100 μέτρων, του αγροτεμαχίου χρηματοδοτήθηκαν από την Ελλάδα και την  Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) μέσω του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ήδη οι ωφελούμενοι του φορέα, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δραστηριοποιήθηκαν φυτεύοντας διάφορα λαχανικά ασκούμενοι στις πρακτικές της καλλιέργειας και αναπτύσσοντας τις σχετικές δεξιότητες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Κιλκίς για την πολύτιμη βοήθειά τους σε θέματα που ανέκυψαν πριν τη λειτουργία του θερμοκηπίου. Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Τσαμπάζη Κώστα, ιδιοκτήτη φυτώριου στο Ηλιόλουστο Κιλκίς, ο οποίος μας προμήθευσε δωρεάν κηπευτικά και δεντράκια για να ξεκινήσουμε την παραγωγή μας καθώς τον κ.Καραϊτη Γιάννη για τις επιγραφές που κατασκεύασε αφιλοκερδώς για το θερμοκήπιο. Τέλος, ευχαριστούμε έναν συμπολίτη μας, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, για την προσφορά σε αρκετά κυβικά χαλικιού για την επίστρωση του εξωτερικού χώρου του θερμοκηπίου.

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-12-23

 Την Δευτέρα 4/12 και την Τετάρτη 6/12 το Κέντρο Κοινωνικής στήριξης πραγματοποίησε δράσεις σε συνεργασία με το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στο πλαίσιο της «παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρίες». 

Η δράση περιλάμβανε παρουσίαση του παραολυμπιακού αθλήματος Boccia και βιωματικά παιχνίδια με τους μαθητές.

Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές , τους δασκάλους και τους μαθητές για την άριστη συνεργασία και την φιλοξενία στα σχολεία τους και παραμένουμε στη διάθεση τους για οποιαδήποτε νέα δράση.

Η δράση περιλαμβάνεται στο έργο «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

 

 

Ατομική Υγιεινή και πρόληψη κατά των λοιμώξεων 22-11-23

Την Τετάρτη 22/11/23 πραγματοποιήθηκε δράση στο φορέα μας σε συνεργασία με την ΤΟΜΥ (Τοπική Ομάδα Υγείας) Κιλκίς που αφορούσε την ενημέρωση των ωφελούμενών μας σχετικά με την «Πρόληψη λοιμώξεων και την ατομική υγιεινή». Οι ωφελούμενοί μας μέσα από βιωματικές δραστηριότητες ενημερώθηκαν για την πρόληψη κατά των λοιμώξεων και την ατομική υγιεινή.

Η δράση  έγινε στο πλαίσιο της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» στον τομέα «προαγωγής καλής υγείας» και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «υγιεινή, στοματική-ατομική υγιεινή, αισθητική-συμβουλευτική και υποστήριξη γονέων για την ατομική υγιεινή των ωφελούμενων» που υλοποιεί το νοσηλευτικό προσωπικό του φορέα και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά την Τοπική Ομάδα Υγείας Κιλκίς για την άψογη συνεργασία.  

 

 
 
 
 
 
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης πάει σινεμά! 20-11-2023
 
 
Την Δευτέρα 20/11/2023 ο φορέας μας επισκέφτηκε το εμπορικό κέντρο One Salonica . Οι ωφελούμενοι απόλαυσαν την εκδρομή και την ταινία που είδαν στο Cineplexx GR .
***Ο χώρος είναι προσβάσιμος και παρέχει θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια.
Κέντρο Κοινωνικής στήριξης Κιλκίς
21ης Ιουνίου 36
τηλ: 2341020733

 

Αποτελέσματα 4ης πρόσκλησης ενδιαφέροντος εύρεσης ωφελούμενων ΚΚΣ

 

 

Προσωρινά αποτελέσματα 4ης πρόσκλησης εύρεσης ωφελούμενων.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ανακοινώνει τα προσωρινά αποτελέσματα της 4ης πρόσκλησης εύρεσης ωφελούμενων  see more

 

Η Ανακοίνωση των  προσωρινών αποτελεσμάτων της 4ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος νέων ωφελούενων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3/1/2021 .

 

 

4η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Νέων Ωφελούμενων

Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως δικαιούχος της πράξης με τίτλο «Επιχορήγηση του Ν.Π. Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Αμεα Κιλκίς για την υλοποίηση του έργου ΚΔΗΦ – ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελούμενων και προσκαλεί τα άτομα με αναπηρία να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα .

 

 

 

4ο Santa Run στο Κιλκίς

Την Πέμπτη 20/12 πραγματοποιήθηκε το 4ο Santa Run στο Κιλκίς,το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ήταν εκεί για άλλη μία χρονιά! περισσότερα...

 

Χριστούγεννα στο ΚΚΣ


Την Πέμπτη 19/12 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. Εκλεκτός καλεσμένος ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα στους ωφελούμενους του Κέντρου περισσότερα...

 

 

 Δραστηριότητες Κοινωνικοποίησης


Στις 18/12 ομάδα ωφελούμενων με την Κοινωνική Λειτουργό και την Λογοθεραπεύτρια του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης παρακολούθησε την παράσταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς περισσότερα...

 

 

 

Πρόγραμμα Αισθητικής στον ΟΑΕΔ

 

Σήμερα 17/12/18 οι ωφελούμενοι του Κέντρου μαζί με την υπεύθυνη του προγράμματος Αισθητικής , Φυσιοθεραπεύτρια Τριανταφυλλίδου Θεοδώρα, περισσότερα...

 

 

Ετήσιος χορός Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Υποστηρικτών ΚΚΣ για καλό σκοπό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Συλλόγου Γονέων, περισσότερα...

 

 

"ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ"

 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπροσώπων της Ένωσης ποντίων ν.Κιλκίς "Αργοναύτες" στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης κατα τη διάρκεια της οποίας περισσότερα...

 

 

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

 

 Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία» ,με την παρουσία μαθητών και δασκάλων της πόλης μας, φιλικός αγώνας μπάσκετ στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο) περισσότερα...

 

Ετήσιος χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

 

xoros18

 Σας περιμένουμε στο Κτήμα των Ευχών να περάσουμε ένα όμρφο βράδυ με πλούσιο λαϊκοποντιακό πρόγραμμα και πολλά δώρα απο την κλήρωση αλλά και για έναν καλό σκοπό. Περισσότερα

 

3η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εύρεση ωφελούμενου

Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως δικαιούχος της πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ – ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα άτομα με αναπηρία να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Άλλη μία πρωτιά για το πρόγραμμα "Φροντίδα Κατοικίδιου"

 

 

 

Το πρόγραμμα «φροντίδα κατοικίδιου» που υλοποιείται στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης από ομάδα ωφελούμενων και την καθοδήγηση του εργοθεραπευτή και εκτροφέα καναρινιών Ευθύμη Παρασκευόπουλου, έφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άλλη μία πρωτιά. Διαβάστε περισσότερα

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2018

 

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Π.Α.Σ "ΑΕΤΟΣ" Κιλκίς και των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με το σύνθημα "Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι MVP". περισσότερα...

 

 Συμμετοχή του ΚΚΣ σε διαγωνισμό Καναρινιών με το πρόγραμμα "Φροντίδα Κατοικίδιου"

 

Ομάδα ωφελούμενων με την καθοδήγηση του εργοθεραπευτή έχει αναλάβει όλα όσα περιλαμβάνει η φροντίδα των καναρινιών. περισσότερα... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Πασχαλινές δημιουργίες των ωφελουμένων μας (29 - 03 - 2018)

- 4ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης (15 - 03 - 2018)

- Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down 2018 ( 14 - 03 - 2018)

- Διάκριση για τη φροντίδα κατοικιδίου ζώου (29 - 1 - 2018)

- Ανάρτηση προσωρινών αποτελεσμάτων (10 - 5 - 2017)

- Ευρωπαϊκή αναγνώριση για το Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης ( 9 - 5 - 2017)

- 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ( 6 - 4 - 2017)

- 3ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης ( 5 - 4 - 2017)

- Ανάρτηση προσωρινών αποτελεσμάτων ( 7 - 11 - 2016)

- Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ωφελούμενους ( 5 - 10 -2016)

- 2ος δρόμος τρεξίματος και υγείας (16 - 05 - 2016)

- Με επιτυχία υλοποιήθηκαν οι Πρώτοι Αγώνες Δρόμου, Υγείας και Αλληλεγγύης (15 - 05 - 2015)

- Αγώνες Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης (23 - 04 - 2015)

- Προσωρινός πίνακας ωφελουμένων (19 - 11 - 2014)

- Ανακοίνωση εύρεσης ωφελουμένων ( 22 - 10 - 2014)

- Ανακοίνωση εύρεσης ωφελουμένων (13 - 01 -2014)

- Πρόσκληση για ωφελούμενους στο πλαίσιο νέου κύκλου του προγράμματος «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» (04 - 9 - 2013)
Alexandros Sports Center
  • 21ης Ιουνίου 36
  • Τ.Κ. 61100 – Κιλκίς
  • Τηλ: 2341020733 / 2341029390
  • Φαξ: 2341075384
Paypal
ΙΒΑΝ GR21 0171 2220 0062 2204 0034 981

(Τράπεζα Πειραιώς - Δικαιούχος: Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης)

Social Media

Login-iconLogin