Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Δραστηριότητες ΚοινωνικοποίησηςΚυρίως κείμενο άρθρου: 

Δραστηριότητες Κοινωνικοποίησης

 


Στις 18/122018 ομάδα ωφελούμενων με την Κοινωνική Λειτουργό και την Λογοθεραπεύτρια του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης παρακολούθησε την παράσταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς "Ένα παραμύθι για την Ελπίδα" στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το 2ο Δημοτικό παρουσίασε μία υπέροχη παράσταση με πολλούς μαθητές ,κοστούμια και χορογραφίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα.
Στη συνέχεια η ομάδα των ωφελούμενων παραβρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γηροκομείου Κιλκίς με το οποίο πραγματοποιείται συστηματικά το πρόγραμμα "Δίκτυα Υποστηριζόμενη διαβίωσης" με την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου. Μέσω της αλληλεπίδρασης ωφελούμενων του Κέντρου και ατόμων τρίτης ηλικίας αναπτύσσονται νέες δυναμικές με στόχο την ενεργό και υγιή γήρανση , υπηρεσίες στην κοινότητα, άτυπα δίκτυα στήριξης της οικογένειας, βελτίωση συνθηκών ζωής και διαβίωσης, κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση.
Οι δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελούν μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)