Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου:  3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


Λεζάντα φωτογραφίας:  3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία» ,με την παρουσία μαθητών και δασκάλων της πόλης μας, φιλικός αγώνας μπάσκετ στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο) μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ και της ομάδας μπάσκετ των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. Ακολούθησε αγώνας μπάσκετ με τροχοκαρλεκλες μεταξύ των ομάδων Άρης Θεσσαλονίκης και Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους μαθητές των σχολείων να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες των ομάδων και να παίξουν παιχνίδια εξοικείωσης με τις τροχοκαρέκλες με την καθοδήγηση του καθηγητή Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.
Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, τον ΑΕΤΟ Κιλκίς , το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς με το σύνθημα
«Όλοι ίσοι, όλοι MVP»
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και την παρουσία σας σε αυτή τη σημαντική ημέρα για εμάς και τους ωφελούμενούς μας.
Οι δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελούν μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)