Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ο φορέας μας ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με διαιτολόγο-διατροφολόγο με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της σωματικής υγείας των ωφελούμενων του Κέντρου Διημέρευσης με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον έλεγχο του σωματικού βάρους, παράγοντα σημαντικού για την αίσθηση της ευεξίας αλλά την πρόληψη διαφόρων ασθενειών σε μια κοινωνική ομάδα που χαρακτηρίζεται από μειωμένη κινητικότητα λόγω της αναπηρίας.  Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι ένα (1) έτος από την υπογραφή της.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη, καρκίνου και παχυσαρκίας. Επίσης, η υγεία των οστών και των μυών μέσω της διατροφής, μπορεί να συμβάλλει στη καλή φυσική κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα αργότερα στη ζωή των ωφελουμένων.  Άμεσος στόχος είναι το φυσιολογικό βάρος, η βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και η βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης.

Η υλοποίηση της δράσης θα γίνει στη βάση της εκπαίδευσης για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και όχι με αυστηρό ατομικό διαιτολόγιο καθώς ο φορέας μας έχει τη δυνατότητα είτε να «ελέγξει» είτε να παρέμβει στα δύο (πρωινό-μεσημεριανό) από τα τρία βασικά γεύματα της ημέρας.

Υποβολή προσφορών: Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Από εδώ μπορείτε να μεταφορτώσετε (download)

1. την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

2. την υπεύθυνη δήλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *