Αθλητικός Σύλλογος Κούρος

Αθλητικός  Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Κιλκίς «ΚΟΥΡΟΣ»

Ο Αθλητικός  σύλλογος ατόμων με Αναπηρία Νομού Κιλκίς «ΚΟΥΡΟΣ» ιδρύθηκε σύμφωνα με την 38/27-11-02 απόφαση του Πρωτοδικείου Κιλκίς και είναι μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ.). Μέλος του Συλλόγου μπορεί να καταστεί κάθε ενήλικας με αίτησή του στο Δ.Σ. Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από πέντε μέλη και η θητεία είναι διετής.

Στόχοι

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «Κούρος»  έχει στόχο την βελτίωση των δεξιοτήτων στα αθλήματα που ταιριάζουν σε άτομα με αναπηρία. Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς μας είναι η προετοιμασία των αθλητών σε όλη την διάρκεια του χρόνου και η συμμετοχή τους σε όσους περισσότερους αθλητικούς αγώνες  μπορούν προκειμένου να καλλιεργήσουν την κιναισθητική τους ικανότητα και την αντίληψη, να αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα καθώς και να μάθουν να σέβονται τους αντιπάλους τους και να αναπτύσσουν το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, με μοναδικό εφόδιο τους τη θέληση.

Από το Σύλλογο «Κούρος» υλοποιούνται δράσεις και ενέργειες στο πλαίσιο της συμμετοχής των αθλητών με ειδικές ανάγκες στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *